Wednesday, October 31, 2012

Lost in Translation

 

Hallo! Voor een keertje maak ik een uitzondering en schrijf ik dit blogje ook in het Nederlands. En daar is een speciale reden voor.Sinds kort is Etsy ook in het Nederlands, en dat houdt in dat je als eigenaar van een winkeltje, de mogelijkheid kreeg om je produkten ook in het Nederlands te beschrijven. Bezoekers kunnen nu zelf kiezen in welke taal ze je beschrijvingen willen lezen.

Hi there! Just for once I make an exception to write a post in Dutch too. For a special reason. Since last week Etsy is also available in Dutch, and that means that as a shop-owner you have the opportunity to describe your listing in Dutch too. Visitors can choose themselves which language they prefer.

Om dit te ‘vieren’, hebben ze een complete pagina met Etsy-finds gemaakt, met alleen maar mooie dingen die uit Nederland komen. En raad eens: ook mijn jasbeschermers staan erbij. Kijk maar eens hier.

To celebrate this, they made a page with Etsy-finds, all originated in Holland. And guess: also my skirt guards have been featured. You can see it here.

Voor mij was dit een reden om te proberen van zoveel mogelijk van mijn patronen een Nederlandse vertaling te maken. Helaas nog niet van allemaal gelukt.

018  016

This gave me enough reason to try and make Dutch translations of my patterns. Unfortunately I haven’t finished all of them yet.

004  003

De foto’s in deze blogpost, zijn allemaal van patronen die nu ook in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Je vindt ze hier.

The pictures in this post are all of patterns which are now also available in Dutch (and of course still in English). You can find them here.

Groetjes, Dorien

1 comment:

Teje Karjalainen said...

Great, Dorien! That's wonderful and good advertise for your beautiful items! x Teje